Relatietherapie Alphen aan den Rijn

Relatietherapie Alphen aan den Rijn?

Relatietherapie Alphen aan den Rijn, ben je daar naar op zoek, omdat het gevoel, de intimiteit of het vertrouwen weg is in je relatie? De moderne methodiek van Jouw Liefde is online, effectief, flexibel, realistisch, direct toepasbaar en vooral betaalbaar. De relatietherapie is gebaseerd op EFT (Emotinally Focuses Therapy) en bewustzijn inzichten.

Waarom online?

In de praktijk is het niet altijd gemakkelijk om agenda’s op elkaar af te stemmen of om je partner mee te krijgen naar een relatietherapeut. De Relatietherapie van Jouw Liefde helpt jullie in je eigen tempo, waar en wanneer jullie willen. Heb je toch hulp nodig, dan mag je vragen stellen aan onze ervaren

Hoe werkt het?

De online relatietherapie van Jouw Liefde bestaat uit 13 stappen, welke zijn verdeeld over 3 delen. Je leert patronen herkennen, erkennen en doorbreken. De therapie is vergelijkbaar met 15 sessies bij de relatietherapeut. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
Hechting, emotieregulering, communicatie, omgaan met kritiek, conflicten, angsten, verbinding, intimiteit en seksualiteit.

Wat kost het?

Voor € 147,50 heb je één jaar onbeperkt toegang tot de Relatietherapie van Jouw Liefde. Zo bespaar je minimaal € 2000,- op je EFT relatietherapeut.
Nadat je hebt betaald ontvang je een unieke inlogcode die jij en je partner beiden kunnen gebruiken. Zo kunnen jullie samen of individueel aan de slag.
relatietherapie aalsmeer
Liefdevolle intieme relatie

Effect van de therapie?

De relatietherapie van Jouw Liefde laat je eerst kijken naar jezelf. Dit zorgt ervoor dat je voor jezelf helder krijgt wat jij wil en verwacht van je relatie. Als jullie besluiten om samen verder te gaan, is het voor jullie beiden duidelijk wat de verbeterpunten zijn. In deel 3 van de therapie krijgen jullie handvaten waarmee je patronen kunt doorbreken, zodat jullie kunnen bouwen aan je relatie. Het bouwen aan je relatie stopt nooit, met behulp van Jouw Liefde kom je samen verder.

Relatietherapie Alphen aan den Rijn? Het gaat om Jouw Liefde!

Winkelwagen
error: Content is protected !!