ONLINE RELATIETHERAPIE

Online relatietherapie van JOUW LIEFDE helpt jullie relatieproblemen zelf oplossen.
De relatietherapie volgen jullie in je eigen tempo. Zo wordt duidelijk ‘OF‘ een ‘SAMEN’ mogelijk is en ‘HOE‘. De totale kosten zijn € 125,- waardoor jullie beiden een jaar toegang hebben tot de relatietherapie.

Voor wie is de online relatietherapie?

Ieder koppel met een middelbare opleiding of hoger is in staat om relatieproblemen op te lossen met de relatietherapie van JOUW LIEFDE.

Geen tijdsdruk

Onze online relatietherapie helpt jullie meer inzicht te krijgen in de verbeterpunten. Het wordt als aangenaam ervaren, dat er geen tijdsdruk is en je de flexibiliteit hebt om de therapie te volgen als je er jouw volle aandacht bij kunt houden.

Begeleiding

De relatietherapie is stapsgewijs opgebouwd en mogelijk heb je vragen over een bepaalde stap. Deze mag je stellen aan jullie relatiecoach. Na het afrekenen van de relatietherapie ontvang je binnen 5 minuten de contactgegevens van de relatiecoach in jullie mailbox.

Voordelen van JOUW LIEFDE's online relatietherapie?

  1. Zelfstandigheid: Bij JOUW LIEFDE geloven we in jullie vermogen om als koppel zelf aan jullie relatie te bouwen. Je hoeft niet (meer) naar een relatietherapeut te gaan. Zo bespaar je veel tijd, energie en stress. Er hoeft geen fysieke verplaatsing te worden gemaakt en er is geen verplichting voor het uitvoeren van opdrachten die worden besproken in de volgende sessie.
  2. Privacy: Het zelf doen van relatietherapie biedt de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving te bouwen aan de relatie zonder aanwezigheid van een derde persoon. Dit bevordert openheid en eerlijkheid en verlaagt de drempel om diepste gevoelens met elkaar te delen.
  3. Diepgaande verkenning: Je leert veel over jezelf, wat je verwacht je partner en wat je verwacht van de relatie. Jullie krijgen de gelegenheid om openhartig te praten over jullie zorgen, angsten en verwachtingen, terwijl jullie tegelijkertijd nieuwe manieren ontdekken om de relatie te versterken.
  4. Verbondenheid: Onze relatietherapie is ontworpen om jullie als koppel dichter bij elkaar te brengen. We hebben hierbij aandacht voor communicatie, partnergesprekken, het begrip en de emotionele verbinding binnen de relatie waardoor de intimiteit groeit.
  5. Toekomstgericht: Het zelf aanpakken van relatieproblemen geeft jullie een gevoel van eigenaarschap over jullie relatie. Zo zijn jullie niet afhankelijk van een externe therapeut. De zelfhulp relatietherapie versterkt jullie vermogen om in de toekomst eventuele obstakels het hoofd te bieden.
  6. Kostenbesparend: Relatietherapie zelf doen betekent dat je veel geld bespaart aan gesprekken met een relatietherapeut. Hierbij komen nog eventuele reiskosten en oppas voor de kinderen.
Extra: Door de relatietherapie doe je ook aan reflecteren op jezelf. Dit kan confronterend zijn, maar is daardoor ook verrijkend. 

Hoe werkt JOUW LIEFDE's online relatietherapie?

Jullie krijgen toegang tot ons online platform waar jullie de therapie kunnen volgen op een tijdstip en plaats die voor jullie het beste uitkomt.

Uitkomst

Wat de uitkomst ook is, je hebt veel over jezelf geleerd. De inzichten zijn “bouwstenen” voor een gelukkig leven, want jij hebt recht op geluk in welke vorm dan ook!

Reviews

Je kunt lezen hoe andere koppels de relatietherapie van JOUW LIEFDE hebben ervaren. Lees meer>>

Bedenkers van Your Love's online relatietherapie?

Het idee van een relatietherapie online is ontstaan door de samenwerking tussen EFT relatietherapeuten, cognitieve gedragstherapeuten en Mindfulness therapeuten. Hun jaren lange ervaringen en gebruikte protocollen zijn verwerkt in onze online relatietherapie.
De beste erkenning voor de kwaliteit en de toegankelijkheid van JOUW LIEFDE’s online relatietherapie, is het feit dat onafhankelijke relatietherapeuten onze relatietherapie adviseren aan hun cliënten.
In de praktijk komt het erop neer dat koppels de therapie zelf volgen en dat de therapeut hetzelfde doet als een relatiecoach van JOUW LIEFDE. De koppels gaan door alle stappen en als ze vragen hebben over een stap, dan vragen ze dit aan de therapeut of relatiecoach.
Laatste update:
relatietherapie zelf doen
Bouwstenen voor een Liefdevolle Intieme Relatie

online relatietherapie, relatietherapie online, relatieproblemen oplossen met online therapie, online relatiecoaching, individuele online relatietherapie, relatietherapeut online,  online relatie therapie, relatie therapie online wij hebben klanten in ontvangen uit o.a. Antwerpen, Lier, Herentals, Hoogstraten, Oostende, Berlaar, Gent, Mechelen, Brussel, Luik, Hasselt, Maasmechelen, Genk, Leuven, Aalst, Brugge, Ieper, Tielt, Izegem, Kortrijk, Rons, Dendermonde, Deinze, Tongeren, Turnhout, Beerse, Brasschaat, Sint-Niklaas, Eeklo, Lokeren, Knokke, De Panne, Lommel, Diest, Mol Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Den Bosch, De Lier, Naaldwijk, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Wilp, Enschede, Hoek, Groningen,  Nijmegen,  Roermond, Veghel, Bladel, Oosterhout, Dongen, Oud-Beijerland, Werkendam, Maassluis, Leeuwarden, Gorinchem, Vlissingen, Goes, Eindhoven, Weert, Venlo, Maastricht, ‘s-Gravenzande, Assen, Schagen, Numansdorp, Amstelveen, Urk, Veendam, Marken, Hansweert, Groesbeek, Zandvoort, Amersfoort, Deventer, Meerkerk, Heesch, Ridderkerk, Groningen, Assen, Deventer, Leeuwarden, Schagen, Den Helder, Vlieland, Ameland, Texel, Terschelling

Online relatietherapie? JOUW LIEFDE, pragmatisch en effectief!

Winkelwagen
error: Content is protected !!