RELATIETHERAPIE TERNEUZEN

Relatietherapie Terneuzen

Relatietherapie Terneuzen? Je hebt het gevoel dat het niet goed zit in jullie relatie en dat er ‘iets’ moet veranderen. Misschien is er wat gebeurd of is je relatie in de loop der tijd in een sleur terechtgekomen, waardoor de liefde ver weg lijkt.

Duidelijkheid door relatietherapie

De relatietherapie in Terneuzen is online onder begeleiding van een vaste relatiecoach. In 13 stappen maakt de relatietherapie duidelijk OF en HOE er nog een ‘SAMEN’ mogelijk is.
Hechting, emotieregulering, communicatie, omgaan met kritiek, conflicten, angsten, jaloezie, ontrouw, verbinding, loyaliteit, intimiteit, seksualiteit, relationele behoeften en scheiding zijn onderwerpen die aan bod komen.

Hoe werkt de relatietherapie?

Na het afrekenen ontvangen jullie twee e-mails. De eerste mail bevat de toegangscode tot de online relatietherapie, zodat jullie direct aan de slag kunnen.
De tweede mail bevat een link naar de persoonlijke pagina van jullie vaste relatiecoach. Op deze pagina vind je informatie met wie en hoe jullie kunnen communiceren bij vragen over de relatietherapie.

Wat kost relatietherapie?

Voor € 179,- inclusief BTW hebben jij en je partner één jaar onbeperkt toegang tot de online relatietherapie van Jouw Liefde en de begeleiding van jullie vaste relatiecoach.

Aanvullende informatie

Resultaat van de relatietherapie

Het resultaat van de relatietherapie kent drie mogelijke uitkomsten. Jullie geloven in elkaar en willen de pijnpunten aanpakken om vanuit een gezonde grondhouding te kunnen bouwen aan een duurzame, liefdevolle, intieme relatie. Een relatie waar de balans tussen vertrouwen, aandacht en spanning de intimiteit laat groeien.
Wanneer er geen samen meer mogelijk is, weet je dat jullie er alles aan hebben gedaan. Uiteindelijk blijven er twee mogelijkheden over, een respectvol ‘verstandshuwelijk’ of een scheiding.
Wat de uitkomst ook is, je hebt veel over jezelf geleerd. De inzichten zijn ‘bouwstenen’ voor een gelukkig leven, want ook jij hebt recht op geluk!
relatietherapie online
Duurzame liefdevolle intieme relatie

Relatietherapie Terneuzen? Het gaat om Jouw Liefde!

Winkelwagen
error: Content is protected !!