Reviews: Jouw Liefde & Your Love

De reviews die je leest zijn vertrouwelijk geplaatst met toestemming van de gebruikers (Jouw Liefde & Your Love) in het Nederlands taalgebied. Zij hebben de online relatietherapie als koppel of individueel gevolgd.
Staat jouw review er nog niet bij? Dan graag nog even geduld, we proberen de reviews wekelijks te vernieuwen.
Heb jij de relatietherapie doorgewerkt, dan mag jij je review sturen naar servicedesk@jouwliefde.nl. Probeer je verhaal te schrijven in maximaal 125 woorden.

Claudia, Enschede NL

Onze relatie was een fijne stabiele relatie. Wij deden veel dingen samen en we vulden elkaar aan. Toch zijn er ook in goede relaties altijd dingen waar je aan kunt werken. Zo ook bij ons. De online Relatietherapie is de perfecte therapie om dit te doen. In je eigen tempo en wanneer je maar wilt. Met het doorlopen van de verschillende stappen krijg je inzicht in jezelf en je relatie. Je leert waar je nog iets kunt “verbeteren” maar vooral leer je veel over jezelf. Mij heeft de online Relatietherapie laten zien wie ik ben, wat ik wil en wat belangrijk voor mij is. Als je dat weet, wordt je relatie alleen maar beter, want elke relatie begint bij jezelf. Ik kan de online Relatietherapie van Jouw Liefde warm aanbevelen!

Geert en Daniëlle, Venlo NL

Nooit gedacht dat wij ooit eens relatietherapie zouden gaan doen en al helemaal niet online. Wij hebben zoiets niet nodig dachten wij, maar deze therapie heeft ons vooruit geholpen. Je bent er niet zo lang mee bezig en het is niet duur. Dus zeg nooit “nooit” tegen een relatietherapie en deze van Jouw Liefde is de redding van ons huwelijk!

Sylvie, Grobbendonk BE

Dit is het eerste wat ik wil zeggen tegen jullie. In het begin stond ik wat twijfelachtig ten opzichte van “therapie” Een vriendin vertelde me over de online relatietherapie en ik besloot het een kans te geven. Online, wil zeggen op mijn eigen tempo en dat is me prima mee gevallen. Ik ben mezelf zo hard tegen gekomen en ik besef nu wat mij tegenhield om gelukkig te zijn in mijn relatie. Alles hebben wat je nodig hebt, en toch was dat nog niet genoeg. Aan het einde van therapie wilde ik toch nog even reflecteren om zeker te zijn dus ik besloot een afspraak te maken met de coach die mij werd toegewezen, voor mij persoonlijk was dit een hele mooie afsluiter van de moeilijke periode en een eye opener naar het prachtige dat ik nu kan bereiken. Bedankt!!

Francois, Oostende BE

Ik en mijn partner zijn van hetzelfde geslacht en dit wordt niet altijd even serieus genomen door relatietherapeuten. Dit hebben wij aan de lijve ondervonden en ook van bevriende stellen van ons gehoord. We zijn opzoek gegaan naar een alternatieve oplossing en kwamen uit bij Jouw Liefde. Wat is dit een verademing voor ons geweest! We voelden ons goed begrepen door het programma, en ons ook gesteund door onze persoonlijke relatiecoach. Fijn ook om te merken dat we een coach toegewezen kregen voor onze specifieke situatie. Jouw Liefde en coach Martin bedankt!

Frans en Liesbeth, Mechelen BE

Met behulp van de online Relatietherapie van Jouw Liefde gaat het nu een stuk beter met ons. Dat merken we aan alles. We hebben besloten om samen verder te gaan. De therapie bevelen we zeker aan, omdat het ons ontzettend geholpen heeft. Het heeft een mooie lijn in de opbouw: van niets tot iets. Ik vond de online modules erg waardevol. Dat alles gaf een nog beter inzicht.

Marcel en Monique, Goes NL

De online relatietherapie van JouwLiefde heeft ons op een andere manier laten denken en communiceren. We hebben geleerd, dat communicatie heel belangrijk is in een relatie. De therapie heeft onze verbinding als liefdespartners versterkt. Wij raden iedereen aan het ook eens te proberen.

Carla, Bergen op Zoom NL

Om nog een laatste kans te geven aan onze relatie hebben mijn partner en ik deelgenomen aan het online programma. Het was een positieve ervaring, maar helaas heeft het ons niet meer kunnen redden. Tijdens het proces kwamen we bepaalde zaken tegen waardoor we inzagen dat het echt niet meer te redden was tussen ons. We kunnen wel stellen dat het niet aan het programma heeft gelegen maar wel aan onze toxic relatie. Het is jammer, maar desondanks wil ik de mensen achter jouw relatietherapie bedanken voor alle moeite, en voor onze laatste eerlijke kans op een mooie relatie.

Sandra, Heerhugowaard NL

Ik wil mijn relatie echter niet kwijt. Tijdens de online Relatietherapie heb ik inzichten gekregen in onze relatie, ondanks dat mijn partner niets van relatietherapie wilde weten. Ik weet nu precies wat ik niet meer moet doen en zeggen. Ook heb ik vaardigheden geleerd hoe het dan wel moet. Het gaat nu erg goed tussen ons. Ik ben blij dat deze kleine investering ons zoveel heeft gebracht.

Annemiek en Lars, Heerlen NL

Eerst hadden we gedacht dat het ingewikkeld zou zijn, om een online relatietherapie zelf te doen. Niets is minder waar. Je hebt geen wachttijden, je hoeft geen afspraken te maken en het mooie is, dat onze relatie nog een stuk hechter is geworden. Lars en ik zijn blij dat we deze kleine investering hebben gedaan. Een aanrader!

Marcelle, Haarlem NL

In de lesbische community is het niet heel uitgesproken om zomaar even naar een relatietherapeut te gaan. Het voelt bijna als een schaamtedingetje omdat vrouwen in het algemeen goed zijn om sociale banden te onderhouden. Toen mijn vriendin en ik ons aanmeldde bij jullie deden we dit eigenlijk vooral, omdat we niet bij een relatietherapeut gesignaleerd wilde worden. Bovenop dat we dit gewoon op de bank samen konden ondernemen was het ook nog eens veel beter dan we ons ooit konden voorstellen. Wat zijn we blij met onze keuze voor jullie programma en de coaching die we erbij kregen. Aanrader!

Stefaan, Willebroek BE

Ik wilde ervoor zorgen dat mijn vriendin weer gelukkig was met mij en ik haar beter kon begrijpen. We zaten al een tijdje in een sleur en dat merkte ik overduidelijk al aan haar. Op een dag vertelde ze me dat het niet langer zo door kon gaan. Op dat moment ben ik gaan zoeken naar een manier om onze relatie te redden. Met de hulp van onze persoonlijke relatiecoach hebben wij keihard aan onszelf en aan onze onderlinge band gewerkt. Fijn om te zien dat dit op een bepaald moment z’n vruchten afwierp. Ze besloot uiteindelijk om te blijven en we zijn ondertussen in verwachting van ons eerste kindje.

Marianne, Steenwijk NL

Mijn vriend was mentaal constant afwezig, maar wilde niet echt vertellen wat hem dwarszat. Ik werd ook steeds slechter in de communicatie en onze relatie bleef maar verslechteren. Het was niet fijn om te merken dat we steeds verder uit elkaar dreven. We besloten een knoop door te hakken en professionele hulp te zoeken. Dit hebben we gedaan en uiteindelijk heeft dit ons ook zeker iets opgeleverd. We hebben weer kracht en hoop gevonden om met elkaar door te gaan, en blijven aan onszelf werken.

Petra en Sandra, Grootegast NL

Beste Relatiecoaches van Jouw Liefde, Hartelijk dank voor de fantastische online Therapie van Jouw Liefde en jullie begeleiding. Zonder deze online therapie zou onze relatie niet meer bestaan. Ik kan het iedereen aanbevelen, er is geen betere online therapie. Groetjes, Petra en Sandra

Charlotte en Jef, Vosselaar BE

Ik heb het online-programma besteld. In eerste instantie volgde ik de therapie alleen, maar later werd Jef er ook benieuwd naar. We waren wel goede vrienden van elkaar. Maar we misten ‘iets’. En zoals gebruikelijk is om te denken dat met de tijd alle relaties de passie verliezen, dachten ook wij dat dit iets was, wat we moesten aanvaarden. Zonder de therapie leefden we nog steeds in frustratie en destructief gedrag. Je weet dat je iets wel kunt voelen, maar het gebeurt niet met de persoon om wie je geeft. Maar dat is niet hoe het hoeft te gaan. Soms kijk ik nog terug in mijn aantekeningen en ben ik blij dat ik de eerste stap heb gezet.

Gerda, Katwijk NL

Het doet me veel pijn om te vermelden dat ik en mijn vriend na een relatie van 9 jaar niet meer bij elkaar zijn. Wat ooit begon als een sprookje eindigde afgelopen jaar, maar gelukkig niet als een nachtmerrie. Met jullie programma hebben wij er nog uit kunnen halen wat er in zat, maar het was helaas toch niet voldoende voor ons om door te gaan. Ik wilde toch deze mogelijkheid aangrijpen om iedereen die nog een laatste kans aan een relatie wil geven deze relatietherapie te proberen. Dankzij jullie hebben we het in ieder geval positief kunnen afsluiten en beter achter ons kunnen laten.

Ella, Werkendam NL

In onze relatie was al zes jaar lang praktisch geen intimiteit, seks en genegenheid meer. Na tientallen boeken, therapeuten en workshops, had ik het bijna opgegeven. Totdat een vriendin mij Jouw Liefde voorstelde. Sinds we met de online relatietherapie werken, zijn de veranderingen ongelooflijk. Wat wij geleerd hebben, heeft ons dichter bij elkaar gebracht dan ooit.

Sander, Oud-Beijerland NL

Mijn vrouw wilde constant naar een relatietherapeut buiten de deur, maar ik durfde dit niet aan. Ik wilde wel aan onze relatie werken, maar het is toch wel een bepaalde drempel die je overstapt om dit buiten de deur te gaan doen. Your Love heeft ons hier juist goed in kunnen ondersteunen, omdat dit gewoon vanuit huis gevolgd kan worden. Het is zo super dat mijn vrouw en ik samen, en in combinatie met het online programma opnieuw een weg hebben kunnen vinden met elkaar. We zijn nu weer gelukkig samen en ik heb beter geleerd te luisteren naar haar behoeftes achter wat ze zegt.

Cor, De Meern NL

Ik heb dit programma samen met mijn vriend gevolgd, en ik zou het een ieder aanraden. De afgelopen jaren waren er dingen ontstaan waar we maar moeilijk samen uitkwamen. Het voelde alsof we samen aan een dood paard aan het trekken waren, en dit zorgde voor een steeds grotere afstand tussen ons. Iemand tipte ons over jouw relatietherapie en daar ben ik diegene nog altijd dankbaar voor. Dit heeft ons leven echt volledig op z’n kop gezet in de positieve zin van het woord. We zijn weer dichter tot elkaar gekomen en onze band is zoveel sterker nu dan ooit tevoren. Wanneer je er nog samen voor wil gaan is dit zeker aan te raden.

Frank, Delft NL

Met demonen in mijn hoofd zocht ik mijn genot de afgelopen jaren eigenlijk voornamelijk buiten de deur. Onze relatie kwam hierdoor onder de druk te staan, en mijn vrouw kon mij dit gelukkig nog vergeven. Ik ben haar zo dankbaar voor de laatste kans die zij mij toen nog heeft gegeven. We hebben samen de relatietherapie van Jouw Liefde gevolgd en hebben ervoor gezorgd dat we weer gelukkig werden met elkaar. Fijn om hier te lezen dat meer mensen dit ook hebben ervaren, en ik hoop dat er nog een hoop koppels met potentie zullen volgen.

Merel en Freek, Alphen aan den Rijn NL

De dagen waarin ik en mijn man ongelukkig waren leken wel een eeuwigheid te duren. Er was een omslag nodig in onze levens om er samen nog iets van te maken. Jouw Liefde is manier die onze relatie heeft gered. We zochten naar een goedkope en effectieve manier om iets aan onze relatie positief te veranderen. Via internet zijn we bij jullie terecht gekomen en wat we zijn daar nog altijd toch blij mee. Het is maar goed dat we dit tegen zijn gekomen, want anders waren we nu waarschijnlijk niet meer samen geweest, en anders ongelukkig samen.

Henry, Brasschaat BE

Ik houd heel erg veel van mijn partner, maar hij is altijd erg jaloers. Dit had een negatieve invloed op onze relatie. Hij was altijd erg achterdochtig en wilde weten wat ik deed en waar ik was. Op zoek naar een oplossing vond ik de online Relatietherapie van Jouw Liefde. Mijn vriend vond het ook een goed idee deze relatietherapie te doorlopen, want hij was ook niet gelukkig met onze relatie. Door de online Relatietherapie van Jouw Liefde kwamen we er achter waar de oorzaak lag en konden we samen aan een oplossing werken. Het is echt een hele goede therapie om aan jezelf en je relatie te werken. Nu gaat het al een stuk beter. Al met al een superfijne therapie voor weinig geld.

Yvonne, Amstelveen NL

Het vreemdgaan van mijn man heeft in eerste instantie mijn eigen onzekerheden versterkt. En waarschijnlijk was het zonder relatietherapie alleen maar bergafwaarts gegaan. Of het had heel lang geduurd, voordat ik daar was waar ik nu sta. Deze ervaring heeft mij uiteindelijk met behulp van de online relatietherapie meer zelfverzekerdheid gegeven.  Wat het leven mij ook gaat brengen, ik weet dat ik het aan kan.
Reviews over Jouw Liefde en Your Love
Winkelwagen
error: Content is protected !!