Voor wie is RELATIETHERAPIE ?

De vraag: “Is mijn relatie nog te redden?” is een vraag die de relatietherapeuten van Jouw Liefde regelmatig krijgen. Een eenvoudig Ja of Nee antwoord is hierop niet te geven.
Elke relatie is net als de partners uniek. Er zijn zaken in een relatie die zwaar kunnen doorwegen op een mogelijke redding. Als de relatieproblemen al lang bestaan met de daarbij behorende negatieve gedragspatronen, dan is een redding moeilijker.
Zijn de relatieproblemen nog vrij recent door gebeurtenissen zoals ontrouw of de geboorte van een kind, dan is er vaak meer mogelijk als beide partners er voor willen gaan.

Overschrijden van grenzen

Door het overschrijden van elkaars grenzen kunnen littekens ontstaan. Ontrouw is een van de moeilijkste vormen van overschrijding. Hier ontstaat een wond die dient te helen, maar wel een litteken achter laat.
De gevoelens die ontstaan verwerk je door ze niet uit de weg te gaan. Het heeft vaak behoorlijk wat tijd nodig. Uiteindelijk helpt het de relatie door ook over deze pijnlijke gebeurtenis te praten. Ook wanneer dit al langer geleden is en de negatieve gevoelens terug komen, dan blijft er over praten de beste remedie. Door erover te spreken neemt de emotionele lading af.

Genezing mogelijk

Het kan zijn dat de wond niet kan genezen en dat het gevoel voor je partner volledig weg is. De online relatietherapie, met begeleiding van ervaren relatietherapeuten, kan helpen om te kijken of een samen op termijn nog mogelijk zou kunnen zijn.

Wat kost relatietherapie?

Jij en je partner hebben een jaar onbeperkt toegang tot de relatietherapie van Jouw Liefde voor € 147,50 incl. BTW.
Waarom relatietherapie

Meer blogartikelen

Wil je meer blogartikelen lezen? Klik hier

Voor wie is relatietherapie? Het gaat om Jouw Liefde!

Winkelwagen
error: Content is protected !!