Wat bepaalt het succes van RELATIETHERAPIE?

De vraag: “Wat bepaalt het succes van relatietherapie? “ Het succes van de relatietherapie hangt af van de vraag wat jij als succes definieert. Is succes “we gaan samen verder” of is succes “duidelijkheid hebben dat je niet samen verder gaat” of is succes hebben dat je een timeout inlast om te gaan voelen? Daarnaast is succes ook afhankelijk van de energie die je erin steekt. Het is wat je er zelf van maakt. Het belangrijkste blijft echter dat je de relatietherapie kiest die bij je past.
Voor de een is dat de fysieke relatietherapie, waarbij je regelmatig een relatietherapeut bezoekt. Voor de ander is dat de online relatietherapie, die je in je eigen tijd en tempo doorneemt.

Fysieke relatietherapie

Bij de fysieke relatietherapie volgen na een intake gesprek meerdere sessies, waarbij je na elk gesprek opdrachten mee krijgt waar je thuis aan dient te werken. Het is dan van belang dat je je huiswerk af hebt wanneer de volgende afspraak is. Deze regelmatige sessies kosten veel tijd en geld.

Online relatietherapie

In de online relatietherapie ga je individueel en samen met je partner op zoek naar jezelf en je verwachtingen binnen je relatie om vervolgens tijdens partnergesprekken tot een oplossing te komen. Je kan samen met je partner direct aan de slag, waar en waneer je maar wil. Je moet niets, je bent minder tijd kwijt, het is goedkoop, discreet en effectief. En als je er even niet uitkomt, kun je online hulp vragen aan ervaren relatietherapeuten.
Door Covid is de behoefte aan online relatietherapie alleen maar toegenomen. De online relatietherapie van Jouw Liefde is de internationale trendsetter. De methodiek van Jouw Liefde maakt het mogelijk om zonder fysieke gesprekken met een relatietherapeut het hele proces te doorlopen. Dit maakt dat je niet alleen tijd bespaart maar vooral veel geld, als je ervan uit gaat dat je met fysieke relatietherapie minimaal 10 sessies en een intake gesprek nodig hebt voor een gemiddelde prijs van € 125,00 per sessie terwijl de online relatietherapie slechts € 147,50 kost.
Ongeacht wat jij ziet als succes van de relatietherapie, jij maakt jouw keuzes!

Wat kost relatietherapie?

Jij en je partner hebben een jaar onbeperkt toegang tot de relatietherapie van Jouw Liefde voor € 147,50 incl. BTW.
Waarom relatietherapie

Meer blogartikelen

Wil je meer blogartikelen lezen? Klik hier

Wat bepaalt het succes van relatietherapie? Het gaat om Jouw Liefde!

Winkelwagen
error: Content is protected !!