Wat is de beste RELATIETHERAPIE?

De vraag: “Wat is de beste relatietherapie?” De beste relatietherapie is de relatietherapie die past bij jou en je partner. Als je het vraagt aan experts dan komen ze uit bij een andere vorm van relatietherapie. De nieuwste trend is namelijk de online relatietherapie. Als je tussen de verschillende online relatietherapieën zoekt naar de relatietherapie die het meest toegankelijk, het meest betaalbaar, het meest flexibel en het meest efficiënt is, zodat je heel snel duidelijk hebt of je samen verder kunt of niet, dan kom je uit bij de relatietherapie van Jouw Liefde. Deze online relatietherapie is niet alleen in Nederlandstalig gebied beschikbaar, maar ook in Engelstalig gebied. Denk daarbij aan landen als USA, UK, Australië en Canada.

Covid

Een bijkomend voordeel van de online relatietherapie is dat in tijden van Covid beperkingen de online relatietherapie gewoon door kan gaan, terwijl de fysieke relatietherapie niet meer mogelijk is.

Zinvolle tijdsbesteding

Ga je kijken naar de tijdsbesteding, dus wat je nog dient te doen aan huiswerk naast de gesprekken die je bij een traditionele relatietherapeut hebt, dan is het ook veel efficienter om te werken met de relatietherapie van Jouw Liefde. Je hebt geen intakegesprek nodig, je gaat direct met jezelf aan de slag, om uiteindelijk toe te werken naar partnergesprekken. En daarop wordt je voorbereid. In de traditionele relatietherapie wordt je eerst geconfronteerd met een intakegesprek. Hiebij komen er vaak heel veel emoties naar boven en soms ook verbaal geweld. Vervolgens probeert de relatietherapeut de gemoederen te sussen door middel van allerlei therapiegesprekken. In de online relatietherapie van Jouw Liefde wordt hier heel anders mee omgegaan. Eerst gaan jullie rustig naar jezelf kijken en daarna gaan jullie je voorbereiden op een partnergesprek. Pas dan vindt er een gesprek plaats.  

Eigen inzet

Je kunt de allerbeste relatietherapie van de hele wereld hebben maar als je er zelf geen tijd in wilt steken, je er niet serieus mee omgaat, je niet naar jezelf wilt kijken, naar dat wat jouw rol als partner binnen de relatie is, dan is het resultaat er ook naar en wordt een duurzame, liefdevolle relatie onbereikbaar.  

Wat kost relatietherapie?

Jij en je partner hebben een jaar onbeperkt toegang tot de relatietherapie van Jouw Liefde voor € 147,50 incl. BTW.

Meer blogartikelen

Wil je meer blogartikelen lezen? Klik hier
Waarom relatietherapie

Wat is de beste relatietherapie? Het gaat om Jouw Liefde!

Winkelwagen
error: Content is protected !!