Wie kiest voor RELATIETHERAPIE?

De vraag: “Wie kiest voor relatietherapie?” Kijken we naar historische data dan zien we dat het in 80% van de gevallen vrouwen zijn die zich aanmelden. Zij doen dat voor 75% via hun mobiele telefoon, 20% met een computer en 5% met hun tablet. Mannen zijn hier duidelijk terughoudender. Vrouwen zijn eerder geneigd er alles aan te doen om hun relatie te redden.
Veel mannen vinden het allemaal wel goed zo. Ze denken dat als ze 1x in de week seks hebben, hun partner in hun ogen tevreden is, ze dan een goede relatie hebben. Het hele emotionele aspect van de relatie laten ze achterwege. Vrouwen zijn veel emotioneler en dat is de reden waardoor zij eerder aan hun relatie gaan sleutelen. Het gaat er dan niet om of zij hun relatie willen redden of niet. Wel vinden ze dat er iets dient te gebeuren omdat het voor hun gevoel niet zo lekker loopt. Mannen zien dat in eerste instantie niet waardoor er wrijving kan ontstaan.

In de online relatietherapie van Jouw Liefde kan de partner gratis meedoen met hetzelfde account. Hierdoor is de drempel om ook aan de relatie te gaan werken een stuk lager.

 

Cadeautje voor jezelf en je partner

Je kan een relatietherapie ook zien als een cadeautje voor jezelf en je partner. Je kunt dan een relatietherapie doen voordat je gaat trouwen of samenwonen om er voor te zorgen dat je beter je relatie instapt. Dan heb je de relatie al zuiver en geen geheimen meer wanneer je gaat trouwen of gaat samenwonen. Dit klinkt misschien heel spectaculair maar het is wel een trend die steeds vaker voorkomt.

Wat kost relatietherapie?

Jij en je partner hebben een jaar onbeperkt toegang tot de relatietherapie van Jouw Liefde voor € 147,50 incl. BTW.

Meer blogartikelen

Wil je meer blogartikelen lezen? Klik hier
Waarom relatietherapie

Wie kiest voor relatietherapie? Het gaat om Jouw Liefde!

Winkelwagen
error: Content is protected !!