Traditionele RELATIETHERAPIE

Traditionele relatietherapie

Met traditionele relatietherapie bedoelen we gesprekken waarbij een relatietherapeut aanwezig is. Het kan zijn dat hier behoefte aan is. Vanuit Jouw Liefde bieden we dit aan, waarbij de online relatietherapie de leidraad is.

Duidelijkheid door relatietherapie

De relatietherapie maakt jullie in 13 stappen duidelijk OF en HOE er nog een ‘SAMEN’ mogelijk is. In de traditionele manier bespreken we telkens de voortgang aan de hand van de stappen. Tot en met stap 10 zijn het 2 stappen per sessie die worden besproken.
De stappen 11 tot en met 13 worden per stap per sessie besproken en als jullie het prettig vinden kunnen er aansluitend opvolggesprekken worden ingepland.

Hoe werkt de traditionele relatietherapie?

Je bestelt de online relatietherapie en ontvangt een mail met inloggegevens.
In een  tweede mail bevat een link naar de persoonlijke pagina van jullie vaste relatietherapeut. Op deze pagina vind je informatie met wie en hoe jullie kunnen afspreken voor de fysieke gesprekken.

Wat kost traditionele relatietherapie?

Voor € 147,50 inclusief BTW hebben jij en je partner één jaar onbeperkt toegang tot de online relatietherapie van Jouw Liefde en de online begeleiding van jullie vaste relatietherapeut.
De fysieke gesprekken betaal je per sessie vooraf aan Jouw Liefde à € 125,- inclusief BTW. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur. Voor de betaling ontvang je een iDeal-betaallink.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil jij voordat je onze online relatietherapie bestelt spreken met een relatietherapeut? Dat is mogelijk. Je kunt geheel vrijblijvend jouw vragen stellen over de werking van de relatietherapie en de begeleiding. Het enige wat je hoeft te doen is het doorgeven van je naam, telefoonnummer, woonplaats en het beste tijdstip om je te bellen.
Winkelwagen
error: Content is protected !!