Veel gestelde VRAGEN

Veel gestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen. De meest gestelde willen we met je delen.

Hoe vragen stellen aan relatietherapeuten?

Het stellen van vragen over de online relatietherapie aan onze relatietherapeuten is kosteloos. Dit doe je per e-mail naar servicedesk@jouwliefde.nl. Het voordeel is dat je de antwoorden die je krijgt makkelijk kunt delen met je partner.
Is er toch behoefte om een fysiek gesprek te hebben met een relatietherapeut, dan kun je direct afrekenen met de relatietherapeut.

Werkt de relatietherapie altijd?

Geen enkele relatietherapie is een wondermiddel. Een relatie bestaat uit twee unieke personen en daardoor zijn geen twee relaties hetzelfde. Wanneer beide partners de relatietherapie serieus nemen en er tijd aan willen besteden, heb je het meeste kans op succes.

Hoe lang duurt de relatietherapie?

Om het basistraject van de online relatietherapie te doorlopen heb je ongeveer 12 weken nodig.

Hoeveel sessies nodig bij fysieke therapeut?

Vanuit onze ervaring als relatietherapeuten weten we dat je minimaal 10 sessies nodig hebt in de traditionele relatietherapie, voorafgegaan door een intakegesprek.  Dit neemt al snel 22 weken in beslag met huiswerk tussen de sessies door. En net als bij de online relatietherapie stopt het bouwen aan je relatie niet.
Bouwen aan je relatie heeft geen einddatum. Doordat negatieve patronen worden doorbroken gaat het steeds makkelijker en blijf je groeien als mens.

Waarom heeft elke stap een doorlooptijd?

Het is de bedoeling dat je alles goed op je laat inwerken, de tijd neemt om te overdenken, je gedachten en gevoelens op te schrijven en dan verder te gaan. Het is geen invuloefening en klaar, het is de bedoeling dat je bij jezelf te rade gaat wat jij wilt, voelt en verwacht.

Wat is het effect op mij als individu?

Het mooie van de methodiek van Jouw Liefde is dat jij als mens groeit. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen ook al heb je geen relatie. Dit is een van mooie kanten van de relatietherapie zelf doen.
Winkelwagen
error: Content is protected !!